woensdag, december 24, 2008

Our House

5,6 miljoen! Serious Request van 3FM heeft weer een fantastisch resultaat opgeleverd. Een knappe prestatie van de drie dj's in het glazen huis in Breda, zeker in deze tijden van kredietcrisis. En het blijft de ideale opmaat naar de kerstdagen. Gevoel van saamhorigheid: samen aan de bak voor het goede doel. En dan met kerst kan iedereen zich overgeven aan de eigen melancholiek tijdens de top 2000.

Inmiddels is het ook een beetje traditie dat Sippy en ik een plaatje aanvragen bij Serious Request. Dit jaar was het 'Our House' van Crosby, Stills, Nash & Young. Het is nog gedraaid ook, rond half zes 's middags afgelopen zondag. We vonden het wel een toepasselijk nummer omdat we op 1 december de sleutel van ons nieuwe huis gekregen hebben. Dus Serious Request was onze arbeidsvitamine tijdens het uitpakken van verhuisdozen.

Het glazen huis stond jaren in Utrecht, dit jaar in Breda, dus logischerwijs moet het volgend jaar maar in Groningen komen te staan. Want laten we wel zijn: drie dj's die zes dagen niet eten, dat past goed bij de Groninger nuchterheid!


Labels: , , ,

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage