vrijdag, april 13, 2007

Tegenvallers

Laten we even een moment stilstaan bij hen die deze week een tegenvaller moesten incasseren:

  • De scriptschrijver van "Poldergangster" over het leven van Holleeder. Deze moest met lede ogen aanzien hoe de hoofdpersoon in een film over een leven vol geweld, werd afgevoerd met een lekke hartklep. De scenarist overweegt het verhaal nu om te schrijven tot ziekenhuis/rechtbankserie: Keijzer & de Snee.
  • De oranjeklanten die een pooltje hadden opgezet rondom de naam van het nieuwe prinsesje en tegen beter weten hadden ingezet op de beginletters B t/m Z. En natuurlijk de mevrouw buiten het Haagse gemeentehuis die desgevraagd liet weten het zo jammer te vinden dat gekozen was voor roepnaam Ariane, in plaats van Ariana.
  • Mensen die iets met dieren te maken hadden: de dierenarts wiens arm werd afgebeten door een niet geheel verdoofde krokodil; de dierenverzorgers van zeeleeuwen met open tbc die zelf ook besmetting opliepen; de partij voor de dieren die verzeild raakte in een richtingenstrijd met een religieuze component (veroorzaakt door de stelling dat Adam en Eva vegetariĆ«rs waren. Vraag blijft dan: hoe staat de PvdD dan tegenover slangen?).
  • Alle luisteraars naar 3fm die hun radio binnenkort al om 12 uur op een andere zender moeten zetten omdat Claudia de Breij ermee ophoudt.

Dat het maar een goed weekeinde mag worden!

Labels:

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage